Hur man installerar ett 4 Way Platt Harness släpvagnskablage en 2005 Ford Crown Victoria

Ford Crown Victoria är en stor bil som ofta används av polisen sedan 1992 års modell. Eftersom denna bil innehåller en åtta-cylindrig motor, vissa polismyndigheter använder dessa bilar för att dra små släpvagnar. För att lagligt dra en släpvagn i USA, måste släpvagnen ansluta till elektriska signalsystem inuti Crown Victoria. Eftersom 2005 Crown Victoria har separata broms och signallampor, behöver du ett bakljus omvandlare för att dra en släpvagn med en fyra-vägs plugg. Saker du behöver
Trailer ljus omvandlare bakljus med släp plugg
hopkopplingshylsa kontaktdon
Elektriska tänger
Drill
Skruvmejsel
Plaatskruv
Crimp-typ ringkabelsko
Visa fler instruktioner
1

öppna bagageluckan för att komma till trådarna bakom signallampor. Dra den främre änden av pluggen genom ett av hålen i ramen för att tillåta åtkomst trailern kontakten på utsidan av bilen.
2

Placera den första Skarvhylsa över Crown Victorias baklykta tråd (brun färg). Sätt den bruna kabeln från bakljus omvandlaren och in i Skarvhylsa och kläm Skarvhylsa på ledarpar.
3

Strip en centimeter av isoleringen från änden av bakljus omvandlare vit tråd . Placera ringen terminalen över tråden, och crimp terminal till tråden.
4

Borra ett litet hål i bilens chassi. Sätt plåtskruv genom ringen terminalen, och dra åt skruven i hålet i chassit. Skruven ska hålla ringen terminalen tätt till bilens chassi.
5

Placera den andra Skarvhylsa över höger blinkers tråd. Sätt i den gröna ledningen från bakljus omvandlaren och in i Skarvhylsa och kläm Skarvhylsa på ledarpar.
6

Placera tredje Skarvhylsa över vänster blinkers tråd. Sätt den röda kabeln från bakljus omvandlaren och in i Skarvhylsa och kläm Skarvhylsa på ledarpar.
7

Placera fjärde Skarvhylsa över bromsvajern (vilket är ljusgrön med en röd rand ). Sätt den röda kabeln från bakljus omvandlaren och in i Skarvhylsa och kläm Skarvhylsa på ledarpar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85951.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.