Hur man installerar Trail FX Nerf Bars

Trail FX "nerf" barer (sidostängerna) är installerade strax under förarens och passagerarens sida av din lastbil och ger två fördelar. Först, de skyddar de nedre rocker paneler av lastbilen från repor och märken, dels de ger en något lägre steg som gör att du lättare kan få tillgång till hytten på din lastbil. Detta är särskilt användbart för lastbilar med Lyftupphängningar. Trail FX sidostängerna är en applikation-specifika delen. Detta innebär att staplarna köps med monteringsplattor är nödvändiga för installation på ett specifikt fordon. De är inte universellt passande tillägg. Saker du behöver
1/2-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

Ta trail FX sidostängerna från sina förpackningar, och separera dem enligt den sida av fordonet som de kommer att monteras. Du behöver två monteringsstänger på varje sida samt nödvändig hårdvara, tillsammans med en rörformig bredvid. Vissa fordon kan använda en tredje montering bar. Om sidostängerna levereras med avtagbara gavlar, ta bort dem före installation, och sedan installera om dem när installationen är klar.
2

Ta bort skruvarna som håller bilens kropp till ramen i område där sidan baren kommer att installeras. Montera Trail FX monteringsstänger mellan fordonets ram /Kamerahuslocket med den ursprungliga kroppen bultar. Om du tittar under lastbilen vid ram, kommer du att se kroppen monteras direkt bakom rocker panel på den övre sidan av ramen.
3

Rada upp bulthålen på sidan barer med monteringshålen på monterings staplarna så att plasten steg kuddar på Trail FX sidostängerna riktade uppåt. Steget pad bör placeras strax nedanför dörrarna till lastbilen. Om dina Trail FX sidostängerna är konstruerade för användning med en manskapshytt lastbil eller SUV, kommer det att finnas två plast steg kuddar på varje sida bar.
4

Kör tillhandahålls bultarna genom monteringsplattan i motsvarande sida bar bulthål, och sedan dra varje ner med hylsnyckel för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87248.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.