Hur man installerar en Hitch på en Mercedes ML320

Mercedes Benz ML320 är en praktisk, lyxig och högkvalitativ SUV som representerar en tysk syn på lastbilen göra. Många ägare väljer att installera en dragkrok, vilket gör ML ännu mer praktiskt genom att göra det möjligt att dra en släpvagn. Det faktum att Mercedes predrills ML: s metall stötfångare på fabriken för att kunna ta en dragkrok gör detta en relativt enkel konvertering. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Skruvmejsel
X-Acto kniv
Visa fler instruktioner
1

bända upp de tre pluggarna i stötfångaren täcka att dölja skruvarna som håller stötfångarhöljet på. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna.
2

Ta säkerheten kabel för de bakre stänkskydd om din ML har stänkskydd. Dra stötfångarhöljet bort genom att försiktigt skjuta den rakt bakåt och ställa den någonstans där den inte kommer att bli repad eller skadad.
3

Installera styrbussningar som följde med stötfångaren skumt i vägleda hål i ML ram. Ramen har redan hål för bussningar. Installera hängslen dragkrok genom att sätta de medföljande skruvarna genom stag och bussningar guide. Dra åt muttern på bulten med en spärr.
4

Bolt de medföljande distanserna till stötfångaren. Det finns en distans för varje sida av dragkrok och hålen är förborrade från fabrik.
5

Bänd upp plastkåpan på förarsidan av ML placerad på insidan bak i bilen att komma till kablage för bakre änden. Den kabelnätet kontakten ska vara synliga när skyddet tas bort.
6

Lokalisera och ta bort gummiproppen på insidan av karossen som täcker hålet för dragkroken ledningsnätet. Guide den medföljande ledningsnätet genom hålet. Installera den medföljande gummipluggen i hålet tillsammans med ledningsnätet.
7

Koppla ML huvudsakliga kabelnätet, blinkersreglage och broms-modulen och anslut dem till pluggarna som finns på den nya kabelstammen . Sätt tillbaka plastkåpan som döljer ledningar.
8

Montera dragkrok på stötfångaren, med hjälp av de förborrade hålen i stötfångaren och den medföljande hårdvara som levereras med dragkrok. Använd en momentnyckel för att dra åt bultarna dragkrok till 118 ft lbs.
9

Montera fästet ledningsnätet på de förborrade hålen i stötfångaren. Dessa är små och kan tyckas vara täckt av färg men finns där. Installera kabelstammen på konsolen. Installera en 25-amp säkring i uttaget numrerade "F18" på säkringsdosan.
10

Använd en X-Acto kniv att skära ett hål för dragkroken i plast stötfångarhöljet. Den skumt kommer med mått och anvisningar för korrekt hålstorlek. Sätt tillbaka stötfångarhöljet genom att dra det över styr och sedan installera skruvarna som håller det på. Installera gummihylsorna som döljer skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95220.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.