Hur man installerar ett Bogseringspaket

Installera ett bogsera paket på ett fordon som inte var ursprungligen utrustad med en är nu enklare än det någonsin har varit. Många bogsera paket idag helt enkelt bulten på fordonets ram, och kablaget ansluts mellan fabriken ledningar och bakre bakljus. Den svåraste aspekten av installationen kan bara vara att välja vilken bogsera paket som du vill installera på din lastbil. Saker du behöver
3/8-inch-drive Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Orient dragkroken under fordonet så att den fyrkantiga skumt kopplare inför ryggen, och de två hitch skenor är under rambalkarna. Leta upp monteringshålen i vilka bultarna skall monteras på båda ramskenorna av fordonet och dragkrok skenor. Hålen kommer att anpassa i den nödvändiga positionen.
2

Lyft dragkroken upp mot rambalkar och köra bultarna genom hålen i dragkroken montera skenor och fordonets ram. Använd hylsnyckel köra muttrarna på bultarna och säkra dem ordentligt på plats.
3

Öppna bakluckan på bilen och ta bort bakljuset förarsidan genom att lossa monterings placerade skruvarna bredvid spärren för bakluckan. Med skruvarna avlägsnats, dra bakljus bostäder ur fender.
4

Installera fyra polig elkontakt genom att först dra ur ledningsnätet från bakljus. De fyra stiftskontakt innefattar ett kabelnät som installerar mellan bilens kabelstam och kontakten på baksidan av bakljus. Anslut den manliga änden av fyra poliga kablage till bakljus, och anslut sedan den manliga änden av lastbilen ledningsnätet i fyra poliga kablage.
5

Route de fyra pin anslutningskabel ner genom hålet där bakljus är monterad. Detta hål öppnar upp nära stötfångaren. Dra kabeln hela vägen ner, sedan tillbaka bakljus. Fäst fyra stift tråd nära dragkroken med en plast buntband, och lämna tillräckligt extra kabel så att fyra stift kommer att nå dragkrok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87072.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.