Så här ändrar radion på en Mazda 5

Du kan bara göra ett par saker att ta beståndet radion i en Mazda 5, men att lägga en förstärkare är en av de viktigaste saker att göra. Beståndet ljudsystem i bilen har inte en förstärkare, och detta i sig kommer att göra stereoljud mycket bättre. Du kan köpa allt du behöver på någon bilstereo butik. Du kan installera förstärkaren från bekvämligheten av din uppfart på mindre än en timme. Saker du behöver
Amplifier fräsar
Wire
Kabelskalare
Skruvmejsel
Wire täckkåpor
Visa fler instruktioner
1

Placera förstärkare i bilen på den plats du väljer. Kontrollera att förstärkaren fästs permanent till Mazda 5, så att det inte kommer att röra sig.
2

Skär högtalarkabeln tillräckligt lång för att nå från förstärkaren på baksidan av radion. Strip isoleringen från båda ändarna av tråden 1/4 tum i varje ände.
3

in högtalarkablarna till motsvarande anslutningar på förstärkare. Dra tråden till brandväggen på passagerarsidan av Mazda. Dra ner på metallfästen, och dra instrumentbrädan från ramen.
4

Skär den gula kabeln med svart linje längs mitten på baksidan av radion. Anslut fjärrkontrollen ledaren till denna tråd, och fäst den med locken ledarhöljet.
5

in strömkabeln som leder från förstärkaren till strömkontakten på baksidan av radion. Fäst instrumentbrädan till ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85476.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.