Hur man målar flammor på en Chevy Bowtie

Chevy bowtie logotypen är den mest kända symbolen för Chevrolet varumärke. Sedan 1913, har fordon lekte den gyllene logotyp som kallas en "fluga", även om vissa tror att den ursprungliga designen var baserad på den schweiziska korset (se referens 1). Vissa förare väljer att ändra sina fordon för att bättre spegla sin personlighet och stil. Dekorera en fluga logotyp med flammor är ett sätt att lägga stil till varje modell av Chevrolet. Saker du behöver
Chevy
fluga logo 30-pound test fiskelina kommenterar: Mineral sprit
ren trasa
Sandpapper
Primer
Pencil
Modell måla
Pensel
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Ta det fluga emblem som ska målas från fordonet där den är monterad. Skär en bit av 30-pound test fiskelina cirka två meter lång. Wrap ändarna av linjen runt ett finger på varje hand och använd mittsektionen som en såg för att försiktigt skära igenom det vidhäftande materialet bakom emblemet. Ta bort överflödigt lim på fordonet med hjälp av en färg-säker lim remover. (Se referens 2.)
2

Förbered logotypen för färg genom slipning av all befintlig färg för att skapa en jämn, ren yta som den nya färgen lätt att följa. Ta bort eventuell smuts eller smuts genom att torka ner slipat emblemet med sprit och en ren trasa. Låt emblemet torka helt innan du går vidare till nästa steg. (Se referens 2.)
3

Måla emblemet med jämna skikt av primer för att förbereda ytan för färg. Låt primern torka i en ren miljö där smutspartiklar kommer inte fastna i den våta färgen.
Målning
4

Tape lågan stencilen till fluga i den position där lågorna ska målas. Rita lågorna på emblemet med en blyertspenna. Om du känner dig bekväm ritning lågor utan en stencil, rita en enkel beskrivning av lågorna på emblemet frihand. (Se referens 4.)
5

bort schablonen och börja måla lågorna med önskad färg, noga följa de dragna konturer. För större emblem, eller en skarpare kant, använd tunna målartejp för att beskriva lågorna innan målning. Om du vill använda mer än en färg, applicera basfärgen och låta det torka innan målning med varje ytterligare färg. (Se referens 4.)
6

Låt målade emblem att torka på en ren plats och åter gälla för fordonet med hjälp av dubbelhäftande tejp När färgen är helt torr.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84336.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.