Hur man installerar ett luftintag på en 1994 Honda Accord

installerar en eftermarknad luftintag i din 1994 Honda Accord kommer att ge motorn en vitamininjektion och förbättra gas körsträcka. Installationen kommer att vara nästan den exakta motsatsen till borttagningen. Den luftmassemätare är placerad på toppen av luftintaget på toppen av motorn så att du inte behöver ta bort den. Detta är ett grundläggande arbete som inte kommer att ta mycket erfarenhet. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna innan du fortsätter. Lyft upp de två plast fästen som håller fast locket luften dammen stängd. Dra luckan från luften dammen.
2

Dra ut luftfiltret ur luften dammen. Ta bort de två skruvarna i botten av luft dammen med hjälp av stjärnskruvmejsel. Lossa skruven på metall stag ansluter intaget röret till luft dammen med hjälp av skruvmejsel. Dra röret från luften dammen och luften dammen ut ur motorutrymmet.
3

Lossa spännskruven på metallen stag förbinder röret luftintaget till intaget på toppen av motorn med skruvmejsel. Dra slangen från intaget.
4

Placera den nya intag röret på intaget på övre delen av motorn. Kontrollera att gummitätningen helt omger öppningen på intaget. Dra metall stag med skruvmejsel. Placera det nya luftfiltret på den motsatta änden av insugningsröret. Skruva fast filtret på insugningsröret eller fäst den till röret med hjälp av en metall stag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84719.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.