Hur Anpassa Bil Grillar

Den grillen på din bil är en av de mer märkbara aspekterna av sitt utseende. En metod att anpassa en bil grill är att måla det svart (eller ens matcha bilens färg) för en smygvänlig utseende. Du kan också installera någon typ av nät bakom öppningarna i grillen, vilket ger bilen en målmedveten look sedd framifrån eftersom det driver på vägen. Anpassa en grill är en relativt enkel och glädjande uppgradering att utföra på din bil. Saker du behöver
skruvmejsel eller socket set och ratchet
milt rengöringsmedel kommenterar: Mineral sprit
Spray primer
Sprayfärg
220 -, 400 -, och 600-grit våtslippapper
Mesh grill skär
Visa fler instruktioner
1

bort grillen från bilen. Många grillar består av två eller tre stycken, men beroende på modell, kan det bara vara i ett stycke. Grillar hålls vanligtvis i med skruvar upptill och nedtill eller muttrar som tråden på reglar som är fästa vid grillen. Öppna huven och inspektera området bakom och i ytterkanten av grillen för att avgöra hur man tar bort det.
2

Rengör grillen med ett milt rengöringsmedel som Simple Green. Torka den ordentligt. Sand grillen med 220-slippapper för att prep det för färg. Den slipning kommer att skapa en rå yta att färgen kommer att följa. Torka av grillen ner med sprit så att ytan är så ren som möjligt för färgen.
3

Applicera en lätt damning spray primer, låt primern torka i en minut eller så , och sedan tillämpa 02:58 tunga rockar. Låt primern torka i 10 till 15 minuter mellan lagren. Låt primern torka i flera timmar och sedan våt sand på grillen med 220-slippapper. Torka av grillen ner med sprit.
4

Spraya på färgen valfri färg. Om du går för en mer dämpad look, använd halvblank satin svart färg för att släcka grillen. Du kan också spraya grillen för att matcha din bilens färg, men detta kan resultera i en look som säger att du har fastnat i 80-talet. Applicera 02:58 solida rockar. Låt färgen torka helt (minst ett par timmar) och sedan våt sand det med 220-grit, 400-grit och sedan 600-slippapper.
5

Fyll i hålen i grillen med aluminium eller metallnät efter att du har målat den. Det finns företag som gör ingrepp i olika mönster för olika bilar. Dessa är lätta att installera i stället för plast grill stavarna som de flesta grillar användning. Du kan också köpa en stor bit av nät från en Biltema, ett företag som säljer metaller, eller ens från ett hem förbättring butik som Home Depot. Skär nät till storlek om du gör det själv. Fäst den till baksidan av grillen med skruvar så att kanterna hos nätet kommer att döljas när grillen är på bilen. Sätt tillbaka grillen på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95219.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.