Hur gör jag mitt '08 Mustang GT Snabbare utan att garantin upphävs?

Ford Mustang är inte bara den mest sålda ponycar genom tiderna, tekniskt, det är den enda ponycar. Den "ponycar" klassificeringen fått sin namn från emblem Mustang som definieras och fortfarande definierar kategorin. Oavsett hur snabbt moderna (2005 och senare) Mustang kan vara från fabriken, kan chassit "trumfkort hittas i sin förbättringspotential via eftermarknaden delar. Ford vet detta gå i, vilket är anledningen till att företaget har arbetat med ett antal eftermarknaden företag att erbjuda högpresterande delar för 2008 års modell femte generationens Mustangs som inte kommer att upphäva garantin. Saker du behöver
grundläggande handverktyg
Golv jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Bolt en uppsättning av hängslen fjäderben till din front och bakre strut torn, och skruva en X-stag delram kontaktdon till botten av chassit. Dessa går vanligtvis på med liten eller ingen tillverkning, montering över befintliga reglar eller som endast kräver att du installerar längre bultar i lager lägen. Även om sådana stagning inte nödvändigtvis kommer att göra din bil fortare i en rak linje, kommer det att göra en märkbar skillnad i styrning och hantering precision. Sådana förstärkningar är särskilt viktigt för konvertibler, som uppvisar betydligt mindre chassi styvhet än kupéer.
2

Installera en Ford Racing, Roush, Shelby eller Steeda kompressor kraftpaket. Ford återförsäljare erbjuder ett antal paket från alla dessa företag för att möta din elproducerande behov, kommer de flesta som inte upphäva utsläpp certifiering eller garanti. Om du vill behålla din garanti, är du säkrast är att ha en Ford-återförsäljare installera delar för dig, så att de kan intyga att det görs på rätt sätt.
3

Installera en Ford -godkänd eftermarknaden avgassystem från något av de företag som anges i avsnitt ett. Avgassystem är oftast en säker uppgradering som inte kommer att påverka garantin, men din säkraste insats är upphandlar en certifierad av Ford att inte göra garantin ogiltig. Börja med bultning en uppsättning headers till motorn i stället för lager avgasgrenrören. Håll dina katalysatorer, men installera en katalytisk konverter-back avgassystem att frigöra avgasflödet. Dessa system är ganska enkelt att installera, bara skruva isär fabriken rören från omvandlarna, ta bort dem från galgar gummi avgasutsläpp och montera de nya rören i deras ställe. Installation Detaljerna varierar efter ansökan och kit.
4

Bolt en uppsättning av lätt, smidda racing fälgar till din nav, och har dem insvept i en prestanda sommar däck. Muscle Mustangs and Fast Fords Magazine rekommenderar Nitto NT05 (som ersatte den populära NT555) som ett alternativ, men du kanske också överväga Toyo Ra1/R888, Goodyear Eagle F1 Supercar (som finns på 2010 Shelby GT500), Sumimoto HTR-Z och Continental ExtremeContact DWS. En uppsättning lätta fälgar kommer att ta lite un-fjädrade massan från din fjädring, vilket kommer att hjälpa den att reagera snabbare på vägen brister, vilket ökar kurvtagning grepp utan att offra komforten.
5

minska bilens vikt genom att ta bort vad du kan leva utan och ersätta vad du kan med lättare vikt komponenter. Du kan börja med att unbolting de tunga, power-justerbara säten och ersätta dem med lättare och mer stödjande säten racing hink. Ta bort mattan, kommer ljuddämpande och diverse andra trimkomponenter hjälpa dig att kasta några pounds, men kan göra din bil unlivable. Du hittar lätt kol kåpor fiber ersättning, bål-lock och paneler kropp från valfritt antal tillverkare, och de flesta av dessa kommer att skruva direkt i stället för originalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96405.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.