Lägga till en Keyless inträde till en 91 Toyota Camry

Toyota bilar från så tidigt som 1991 kom med nyckellösa tekniken, och som inkluderar 1991 Camry. Du kan lägga till en fjärrkontroll för din Camry s nyckellösa låssystemet på bara några minuter från din förarsätet, och ha fjärrkontrollen klar att använda direkt. Dessa fjärrkontroller kan du kontrollera ditt dörrlås, överfallslarm och trunk release från så långt som några hundra meter bort. Instruktioner
1

Ange din bil och lämna din förardörren öppen. Stäng alla andra dörrarna och bagageluckan i bilen.
2

Infoga och ta bort nyckeln ur tändningslåset, låsa och låsa upp dörrarna med fliken på förardörren fem gånger, och sedan nära och öppen förardörren. Var beredd på att slutföra varje av följande steg inom fyra sekunder efter den sista.
3

Lås och lås upp låser fem gånger sätter du nyckeln i tändningslåset, vrid nyckeln "On "och" Off "två gånger, och sedan ta ut nyckeln ur tändningslåset.
4

Vänta på dörrlås automatiskt på och sedan trycka på och släppa både låsa och låsa upp knapparna på fjärrkontrollen samtidigt.
5

Tryck på låsknappen i sig i två sekunder, och vänta på att låsen att klicka igen innan du släpper. Detta indikerar lyckad programmering och du kan avsluta din förardörren för att avsluta processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85838.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.