Hur man installerar en bar Whiteline Sway

Som en del av en bils fjädringssystem, vingla barer som de som produceras av Whiteline ökar bilens rullmotstånd vid svarvning. Kräng.hämmare omfördela kraft mellan varje sida av chassit när en bil går in i en sväng. Detta hindrar de yttre hjulen från att lyfta och orsakar en otäck fordon rulle. På grund av hur Kräng.hämmare arbete ska förarna räkna med att känna gropar och vägbulor starkare efter installation stabilisatorn i sina fordon. Saker du behöver
Bil ramper eller pallbockar
Whiteline Sway Bar Kit
14 mm skiftnyckel
5 mm insexnyckel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
Borttagning av fabriksinstallerad Sway Bar
1

Lyft fordonet från marken med hjälp av ramper eller pallbockar. Lita inte på uttag för att hålla bilen stöds. Använd extrem försiktighet för att garantera din säkerhet.
2

Ta bort plasten i facket för att nå befintliga krängningshämmare. Leta upp och ta bort bultar, nitar och klipp håller plastbricka på plats.
3

Avsätta facket. Håll fästelement med facket för enkel ominstallation.
4

Leta stödförbandet för det installerade krängningshämmaren. Kontrollera fästena stag för att bestämma vilken typ och storlek av skiftnyckel eller uttag krävs. Ta stödförbandet.
5

Spray penetrerande olja på ändlänkarna och D-fästen håller krängningshämmare på plats. Avlägsna ändlänkarna och D-fästen.
6

Skjut krängningshämmare bort av ändlänken bultarna. Ta bort den gamla krängningshämmare och kasta.
Installation av Whiteline Sway Bar
7

Applicera medföljande fett på insidan av de gula bussningar som kom i gungning bar kit . Smörj metalldelen av krängningshämmare där bussningarna sitter.
8

Slip smorda bussningen runt krängningshämmaren. Snap genomföringen stängd.
9

Skjut den nya krängningshämmaren över slutet länken bulten under förarsidan. Skruva på muttern. Upprepa processen på passagerarsidan.
10

Hitta pilen på den medföljande D-konsol. Placera D-fästet över den gula bussningen på krängningshämmaren med pilen pekande mot fordonets front. Skruva på muttern. Upprepa dessa steg för passagerarsidan.
11

Använd en 14 mm nyckel för att dra åt muttern på slutet länken bulten under förarsidan. Använd en 5 mm insexnyckel för att dra åt muttern till 35 foot-pounds. Flytta till passagerarsidan och dra den mutter på samma sätt.
12

Dra åt muttrarna på D-konsolerna till 18 foot-pounds med en momentnyckel.
13 < p> Sätt tillbaka stag. Dra åt bultarna på stödförbandet till 44 foot-pounds.
14

Montera plasten i facket om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95993.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.