Hur Wire en runda fyra Connector Pin Trailer

fyrstifts släpvagnskablage system är konstruerade för lätta släp, som inte kräver oberoende bromsar och kan stanna säkert med bromskraften levereras av dragfordonet. Ledningarna för fyra-pin system är standard, baserad på tre ledningar och jordade. Den leder signalerna slås strömmen och bromsljus för vänster och höger sida, samt kör-och licensavtal lampor plattan för den bakre delen av släpvagnen. Som med alla släpvagn ledningar, är det viktigt att ha grundläggande signalbelysning att förbli säker och i överensstämmelse med lokala lagar. Saker du behöver
# 14 tråd
avbitare
Wire strippor
elektriker tejp
Visa fler instruktioner
1

Rulla nog # 14 tråd att ringa in släpets ram sedan klippa det med avbitare. Rulla en andra längd av tråd från släpets tungan till vänster bakljus och klippa det. Upprepa med en tredje längd av tråd som löper från tungan till höger bakljus.
2

Leta # 14 hack på kabelskalaren. Sätt en tråd, om 1/2-tums från slutet, i skåran. Stäng strippor runt tråden och vrida dem tills beläggningen skärs. Upprepa för de återstående fem ändarna av trådarna Addera 3

Hitta den gröna ledningen på fyra-pin uttag med tre metall stift -. Släpvagnen sidan. Vira den exponerade delen av den gröna ledningen runt en avskalad ände av en av de kortare # 14 ledningar. Slå in anslutningen med en generös mängd elektriker tejp och fortsätt linda ca 2 inches förbi den exponerade tråden. Fäst den andra änden av # 14 tråden till höger blinkers montering på släpet.
4

Lokalisera den gula ledningen på släpet sidan av fyra-poliga uttag och upprepa steg 3 till vänster blinkers anslutning.
5

Hitta den bruna kabeln och anslut den längre # 14 tråd som i steg 3 och 4. Kör tråden från tungan, längs vagnens ram, till alla resor lampor och markörer sida. När du når en markör ljus, klippa och skala kabeln, sedan bifoga det till ljuset församling som i steg 3 och 4. Skala av nyskapade slutet som i steg 2 och sedan fortsätta köra tråden till nästa ljus, skapar en kedja (eller serie krets) för alla varselljus, inklusive registreringsskylten ljus på släpet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85292.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.