Vad är en projektor helljuset?

Projektor beam strålkastare kan ge ett fordon ett elegant, modernt utseende, och är standardutrustning på många sporter och high-end lyxbilar. Deras fördelar och funktioner har argumenterat för årtionden, men projektorn strålar fortfarande en populär eftermontering för många äldre bilar. Historia

första projektor beam belysning systemet var utformat för redan föråldrade acetylen strålkastare i 1911. De första moderna projektor strålkastare användes av Chrysler 1969.
Beskrivning

Projektor balkar använda en konkav lins omger lampan att fokusera sitt ljus i en enda punkt om en tums framför ljuskällan. Denna koncentrerade ljuset fördelas sedan genom en lins till en tät stråle fokuserad på vägen framåt. Den hårt kontrollerad ljusbild av projektor helljus
Fördelar

ökar lampans räckvidd och ljusstyrka, och minskar bländning för mötande fordon.
Nackdelar

När på high-beam, projektor beam lampor tenderar att blinda mötande förare och deras reducerad spridningsmönster (minska belysning av områden vid sidan av han bil) kan göra snäva nattetid parkeringsmanövrer en skakande affär.
Missuppfattningar

Många tror att projektorn vägbelysning kan kännas igen genom sin intensivt blå-vit färg. Denna färg är faktiskt ett resultat av den typ som används av lampa, och inte projektorn arrangemanget själva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95221.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.