Vad är en Camper Shell?

Ända sedan den första pickup såldes, har ägarna varit upptäcker sätt att täcka tuck sängen för att hålla reda på vädret eller att dölja värdesaker. I slutet av 1960 täcker flaket, som vanligtvis kallas husbil skal, blev populär, inte bara för friluftsmänniska men för byggnadsarbetare som vill låsa upp sina verktyg. Historien om Camper Shell
p Det är svårt att avgöra den exakta året moderna glasfiber husbil skalet började tillverkas. Så långt tillbaka som 1930-talet duk toppar sträckt över ramen användes för att täcka lastbil sängar, men företag som säljer skal blev inte vanligt förrän på 1970-talet. Camper skal kallas också slagklippare, blev populär under 1970-talet på grund av gasbrist. Tankar var också lätt och orsakar inte trucken att konsumera stora mängder bränsle som med stor, levande ombord campare.
Full storlek Campers

Full-size, levande ombord campare kan vara så stor som lastbilen sängen själv, eller de kan vara så stor att den sträcker sig förbi förarens och passagerarens sidoskenorna och väl över baksidan av tuck. Inuti dessa stora campare är alla moderna bekvämligheter i ett hem, inklusive ett stort sovrum, badrum med dusch med varmvatten, mikrovågsugn och stora tv skärm.
Shells

enklaste av husbil skal är bara glasfiber skal med ett fönster på vardera sidan och en dörr som lyfter upp ur bakluckan. Dessa skal kan dock funktionen aluminium eller stål-rörkonstruktion, med isolering, invändig belysning, paneler och även små takräcken för att bära campingutrustning. Camper skal kan vara cab-nivå höjd eller något över, vanligtvis 8 inches att minska vindmotstånd. Även med de uppgraderade versionerna är de fortfarande bara skal, utan inredning, inga bänkar, inga toaletter och inget värme eller kyla. Addera Lägga en Interior

För dem som helt enkelt vill ha ett skal för att säkra flaket och skydda redskap och verktyg, kommer en billig glasfiber modell göra fint. Men för de camping entusiaster har bara ett skal, även om det är en uppgraderad, isolerad modell, avsaknaden av en interiör ger en hård natts sömn. Konstruera en enkel inredning som anpassade passar in i din flaket är förvånansvärt lätt, även för dem inte är händig med verktyg. Allt som måste göras är frame-i de inre hjulhusen med 2-by-4s och bifoga med plywood. Ovanpå, gångjärn plywood för öppningar till lagring brunnar och kudde med 3-tums skum och täck med material. Med det gjort du har säten på varje sida av sängen som kör fulla längd av lastbilen.
Kostnad

mest billig husbil skalet börjar på ca $ 800. För dem som behöver uppgraderas, isolerade modellen räkna med att betala uppåt på $ 2500 för en kvalitet enhet. Sidospeglar har i allmänhet för att uppfylla kraven statens lag innan ett skal installeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95084.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.