Hur man gör en Blade snöplog för en ATV

När snön börjar falla och temperaturer chef för den lägre änden av termometern, är många husägare förutse gräva snöskyffel ut ur garaget så att de sedan kan gräva ut sina egna uppfart. Men många ATV-entusiaster insett att deras ATV är inte bara en leksak för sommaren, men ett verktyg som kan användas på vintern också. Snow plogblad fästen för ATV finns i överflöd, men i många fall kan vara dyrt. Det finns andra alternativ till att köpa en nytillverkad blad, varav ett är att bygga din egen blad snöplog. Följ de här stegen. Saker du behöver
skärbrännare
Stål 55
gallon trumma 1-tums tjock plåt Review, Universal snöblad mount
Svetsutrustning
Grinder
Electric drill

Visa fler instruktioner
1

Placera 55 gallon trumma på sidan och använda en märkpenna för att rita en rektangel på sidan av trumman 20 inches hög med 36 inches lång. Använd skärbrännare för att skära denna triangel. Jämna ut kanterna på rektangeln med kvarnen. Detta kommer att bli din klinga.
2

Undersök universella fäste snöplogen för din ATV och bestämma hur den faktiska monteringsmekanism fäster din klinga. I de flesta fall, det är en multi-positionen monteringsfästet med en fast montering stift som passar genom en konsol i din klinga. Skär två triangulära parentes ur plåt med skärbrännare. Svetsa fästena till mitten av snöplogen bladet parallellt med varandra och lodrätt så att monteringsbult på ATV fäste fäster lätt att snöplogen mount.
3

Användning borren för att borra hål i de triangulära fästen på snöplogen bladet i positioner som härmar den för universella ATV berget. Fäst universalfäste snöplogen till din ATV enligt tillverkarens anvisningar och sedan bifoga ditt nybyggda blad snöplog till fästet för att testa för markfrigång. Du kan nu även måla bladet om du så önskar, eller gå direkt till snöplogning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82957.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.