Hur Wire en Upplyst Automotive Switch

En bil switch kan vara en vippströmbrytare eller en vippströmbrytare. De slår på och av tillbehör i din bil. De är oftast i, eller under instrumentbrädan. Vissa omkopplare har ett enda par kontakter. Andra har många par kontakter. Högre kortfristiga switchar är stora. För att komma runt detta, växlarna styr ofta reläer. Reläer kan hantera högre ström, och de kan vara belägna under huven eller på andra oansenliga ställen. Ena sidan av omkopplaren är ansluten till en 12-volts batteri källa. Den andra sidan ansluter till ett tillbehör eller ett relä. Saker du behöver
Switch
Spade klackarna
Crimpverktyg
Tänger
12-volts testlampa
Skruvmejsel
kabelskalare
Spetstång
Automotive tråd
Lödkolv
Löd
Visa fler instruktioner
1

Strip 3/8 tum från slutet av en bit tråd. Tråden bör vara tillräckligt lång för att gå från gruppcentralen till där växeln ska ligga. Skjut in kabeln i en spade-klacken och pressa den med pressverktyg. Dra i kabeln för att säkerställa att det inte kommer att glida ut.
2

Kör tråden under instrumentbrädan till switchen platsen. Skala omkopplaren änden av tråden 3/8 tum från slutet och bifoga en spade klack som ovan. Om brytaren inte har spade-klack terminaler, lyft tråden genom hålet i terminalen, och löda den till brytaren. Värm lödkolv tills det är tillräckligt varmt för att smälta lodet. Tryck järnet till kontakten och kabeln samtidigt. När det är tillräckligt varmt för att smälta lodet, applicera en liten mängd till terminalen och snabbt ta bort lödkolven.
3

Anslut en annan kabel till den andra terminalen på brytaren. Dra den andra änden av kabeln till tillbehör eller relä du vill styra. Anslut kabeln till i steg 2.
4

Fäst källan kabeln till säkringen blocket. Använd testet ljus för att bekräfta att spänningen levererar switchen. Tryck på ena änden av testet ljusproben till switchen terminalen och den andra änden till närmaste jordanslutning.
5

Tape trådarna runt andra kablar under instrumentbrädan för att hålla dem dolda och ur vägen . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84349.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.