Hur man tar bort Chrome Trim från en 1971 Chevelle

Många äldre muskelbilar, såsom 1971 Chevelle från Chevrolet, var utrustade med kromlist från fabriken. Den trim såg stor när den var ny, men efter ett par decennier, kan det blekna till en tråkig grå eller bli urkärnade med rost. Att ta bort eller ersätta trim, måste du veta var den finns och hur den tas bort. Vissa trim bitar hålls på med flikar och andra trim limmas på ytan av bilen. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Socket Ratchet
ställa
stjärnskruvmejsel
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Open huven för att nå skruvarna på baksidan av gallret. Den krom på gallret omger de yttre kanterna men är fäst vid gallret och kan inte separeras. Ta bort gallret med hjälp av en spärr och 8 mm hylsa.
2

Använd spärren och 8 mm hylsa för att ta bort krom bezel omgivande strålkastarna. De två bultar för varje ram finns bakom ljuset och kan nås inifrån motorrummet. De är nära bultarna som hade säkrat gallret.
3

Använd en skruvmejsel för att ta bort krom från runt blinkers. Denna verkning är mycket tunn och kan försiktigt bändas bort från Chevelle yta. Använd samma teknik för att ta bort kromlister som är runt bakljusen på Chevelle.
4

Böj ned nära framdäcket och titta upp på den inre kanten av den kromlist som passar längs kanten på hjulet väl. Det finns Phillips skruvar som håller fast detta trim. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort alla skruvar och dra trim off. Detta trim är på alla fyra hjulhusen.
5

Använd en skruvmejsel för att försiktigt bända upp längs kromlist som omger vindrutan och fönstren. Detta tillbehör är inte fäst med skruvar, så med mild nyfikna, kommer det lossna lätt.
6

Placera en trasa eller handduk bredvid krom emblem på framskärmarna, precis bakom framhjulen. Använd en skruvmejsel för att försiktigt bända loss emblem. Håll skruvmejseln under handduk så att den inte repa lacken. De emblem ska lossna med minimalt tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95775.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.