Så här visar Öresund namn på en bilstereo

Visar namnet på artisten och titeln från den aktuella låten spelas på din bilstereo CD-spelare är en cool och användbart verktyg. De flesta någon modern cd-spelare stöder denna funktionalitet genom ett system som kallas CD-text, vilket placerar denna information på CD-skivan själv snarare än i cd-spelaren. Var noga med din CD-spelaren stöder denna funktion genom att söka efter "CD-text"-logotypen på huvudenheten. För att kunna använda den här funktionen, allt du behöver är en dator med en CD-brännare och ett program som tillåter dig att bränna CD-skivor. Saker du behöver
Tomma CD
CD brännare Review CD-bränning
Visa fler instruktioner
1

Öppna din föredragna audio CD-brännarprogram. iTunes, Nero Burning ROM, och DJ Twist & Burn alla stöder CD-Text brännande funktionen. Om du inte har en av dessa, hämta iTunes från Apples hemsida, och följ instruktionerna för att installera den. Det är gratis och fungerar bra.
2

Välj "Arkiv> Ny spellista" om du använder iTunes för att skapa en ny spellista som vill bränna. Om du använder Nero Burning ROM, välj "Audio-CD" från Projekt-menyn för att öppna ett nytt Audio CD-projektet. DJ Twist & Burn kommer att starta automatiskt med ett nytt projekt automatiskt.
3

Dra de ljudfiler som du vill bränna till CD i spellistan eller projektet fönstret. Du kan ordna spåren i vilken ordning du vill. När du har valt alla de spår du vill bränna, klicka på "Bränn CD"-knappen i det nedre högra på iTunes och Nero, och på toppen av projektet fönstret i DJ Twist & Burn.
4

Undersök bränna bekräftelse fönstret. På iTunes, det finns en liten kryssruta i mitten av fönstret som säger "Använd CD-Text." Markera rutan för att garantera din CD kommer att bränna spårinformation. I Nero Burning ROM, så länge dina musikfiler visar exakt koll och artistinformation i projektet fönstret, kommer programmet att använda CD-Text. Om inte, måste du gå tillbaka och redigera dessa attribut innan du bränner. I DJ Twist & Burn, bara klicka på "Redigera CD-Text" och skriv in den information som önskas.
5

Klicka på "Burn" och väntar sedan på att skrivas. När det skjuts ut från cd-enheten, lägga den i din bil CD-spelare för att kontrollera att texten visas när en låt spelas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85639.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.