Hur göra din bil Tystare

Det finns några sätt att göra din bil tystare - några billiga, vissa dyra. Vissa tar en hel del tid, och vissa är relativt snabb. Om du går åt det systematiskt är det dock lätt att göra din bil mer tyst och bekväm att köra. Saker du behöver
ljuddämpande material
Sax
Spraya på självhäftande
Verktyg för att ta bort dörrpaneler och invändiga paneler
ny dörr och tätningar fönster
Automotive underbeläggning

Visa fler instruktioner
1

Installera moderna ljuddämpande under mattan. Om din bil är äldre, kan det ljuddämpning inte vara dämpande vägbuller som väl. Dynamat gör några mycket bra ljuddämpning. Ta bort den gamla mattan. Skrapa bort den gamla ljuddämpning och rengör brädorna. Skär bitar av ljuddämpning att passa och limma på golvet med spraylim.
2

Place ljuddämpning inne dörrpaneler att minska ekande.
3

Place ljuddämpning under baksätet, i bakluckan och bakom alla invändiga paneler som enkelt kan avlägsnas.
4

Spray undercoating i hjulhusen och på undersidan av bilen. Om din bil inte har ett tjockt lager av underredsmassa, spruta på en tyngre lager kommer att minska ljudet av stenar och grus slår mot undersidan av bilen när du kör. Att spraya på underredsbehandling, jack upp bilen, tejpen eventuella områden som du inte vill undercoating på och sedan använda två eller tre skikt. Underbeläggning finns på de flesta bildelar butiker. Se till att ytan som du spraya med underbeläggning är torr, annars kan fälla fukt och orsaka rost.
5

Kontrollera din dörr packningar. Om din dörr packningar är gamla och uttorkade, kan de släppa in mer buller än de ska och låter vinden vissla runt dörrkarmar. Att ersätta dem, dra ut dem och limma på ny packning enligt verkstadshandboken för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95112.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.