Hur ökar jag Hästkrafter på Toyota 2ZZ-GE Engine?

Toyota 2GE-ZZ är 1,8-liters, fyrcylindrig motor i en mängd olika fordon, allt från budget-vänliga Toyota Corolla till prestanda -fokuserade Lotus Elise. Den specifika hästkrafter och vridmoment siffror hos den motor som varierar beroende på den specifika tillämpningen. Ett antal bolt-on uppgraderingar kan bidra till att öka motorns hästkrafter utgång. Ändring av motorns elektroniska styrenhet och ersätta både luftintaget och avgassystem kommer att leda till en märkbar ökning av hästkrafter. Saker du behöver
Aftermarket prestanda chip
systemets prestanda avgassystem
Aftermarket luftintagssystem
Visa fler instruktioner
1

Byt avgassystemet anslutet till motor med en stor diameter eftermarknaden system särskilt för att förbättra flödet av avgaser ur motorn och reducera mängden övergripande mottryck i systemet. Förutom att leda till ökad hästkrafter utgång, kommer eftermarknaden avgassystemet ger en mer aggressiv avgasljud.
2

Ändra den elektroniska styrenheten genom att fästa en eftermarknad prestanda chip. Föreställningen chip kommer att förändra programvaran som ansvarar för styrning av motorns funktioner så att den producerar mer hästkrafter. Förutom att öka hästkrafter utgång, många prestandahöjande chip förbättra det totala resultatet genom att höja maxgränsen och byta bränsle och kartor tändning.
3

Installera ett eftermarknadssystem luftintag till motorn. Eftermarknaden Systemet kommer att möjliggöra ett ökat flöde av kall luft i motorn vilket leder till ökad hästkrafter utgång. Förutom ökad hästkrafter utgång, kommer eftermarknaden luftintagssystemet leda till förbättrad bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85836.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.