Hur man bygger stortraktorserien Honda Engines

Bygga en hög hästkrafter Honda motorn kräver att maximera både flödet av kall luft i motorn och flödet av avgaser från motorn. Dessutom krävs att motorn fabrik ECU mjukvara tweaking för att säkerställa att motorn maximerar hästkrafter utgång utan oro för bränsleekonomi. Lyckligtvis är processen för att skapa en hög hästkrafter Honda motor okomplicerat och endast kräver lättillgänglig bolt-on prestanda delar. Saker du behöver
Aftermarket avgassystemet
Performance luftinsugningssystemet
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

Öka flödet av kall luft in i Honda-motor genom att ersätta fabriken luftintag med en eftermarknad kallt luftintaget utformad för att maximera flödet av kall luft in i motorn. Ökningen i kall luft är ett resultat av större diameter rörledningar utnyttjas av kall luft intag och användning av mindre restriktiva eftermarknaden luftfilter som garanterar det fria flödet av kall luft i motorn.
2

Bifoga en eftermarknaden prestanda chip till fabriken elektroniska styrenhet. Även den elektroniska styrenheten är programmerad på fabriken för att hitta en balans mellan hästkrafter prestanda och bränsleekonomi, kommer eftermarknaden chip ändra programvaran som ansvarar för styrning av motorns funktioner så att hästkrafter produktionen maximeras. Förutom att öka hästkrafter utgång, många eftermarknaden chips att förbättra den övergripande fordonets prestanda genom att höja maxgränsen och införa mer resultatinriktade bränsle och kartor tändning.
3

Se till att flödet av avgaser bort från motorn maximeras genom att byta ut systemet lager avgaserna med en eftermarknad modell. Den bredare diameter rörledningar av eftermarknaden systemet kommer inte bara tillåter för ökad avgasflödet, men kommer också att sänka mottrycket i den totala avgassystemet. Båda ändringar i avgassystemet kommer att resultera i ökad hästkrafter produktion och kommer att bidra till att maximera effekten av den andra motorn uppgraderingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86072.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.