Hur Wire en trailer till en 1800 Goldwing

Din Honda Gold Wing är en turnerande motorcykel utformad för långa resor. För flera dagars turer, måste du bära en innebörd mängd last. En liten trailer kan flytta denna vikt bakom motorcykeln, vilket gör det lättare att hantera. Denna trailer kräver bromsen, signal-och positionsljus för drift på allmänna vägar. Dessa drivs via en 4-polig kontakt på din Gold Wing. Wiring denna sele är en enkel procedur som innebär lite trial and error. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
eltejp
Buntband
Visa mer Instruktioner
1

bort de bakre bakljus på motorcykeln genom att ta bort fästskruvarna med en skruvmejsel. Dra lamporna ur sina hålor och lossa kabelstammen.
2

Placera Gold Wing tändning till "power on" läge, utan att starta motorn. Slå på vänster blinker med förarens kontroll.
3

Fäst 12-volts testet ljusets krokodilklämman till en sektion av ren metall på baksidan av motorcykeln. En bult huvudet gör generellt en bra jordpunkt. Sondera vänster blinker sele nakna anslutningar med testet ljusets sond. När testet blinkar, har du hittat rätt tråd för signalen. Upprepa denna process för att hitta de rätta kablarna för höger blinkers och positionsljus.
4

Anslut 4-vägs sele gula sladden till vänster blinker makt tråd med en scotch låsanslutning. Anslutningen fungerar genom att sätta in en tråd i varje spår och stänga grinden. Anslut den gröna kabeln till höger blinkers, den bruna kabeln till märket ljusets kraft och den vita ledningen till någon svart (jord) kabel.
5

Linda anslutningarna i eltejp för extra skydd och säkra de lösa trådarna med buntband.
6

ihop de bakre bakljus till Gold Wing.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86923.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.