Hur kan jag göra min Z28 Camaro snabbare?

Oktober 1966 premiärvisades den Chevrolet Camaro Z28, och sedan den dagen har det varit i årlig produktion som Chevy främsta sportbil. Trots att Camaro har sett en hel del olika organ stilar och storlekar motor sedan 1966, har en sak kvar alltid konsekvent. Målgruppen har alltid varit de som älskar prestanda fordon. Om du är en av dem och du äger en Camaro Z28, är det troligt att du vill pressa varje uns av hästkrafter ur bilen. Saker du behöver
Cat-back avgassystem
Kall luft intag systemet
Visa fler instruktioner
1

Installera en halvsats högt flöde avgassystem. Byta avgassystem som sträcker sig bortom den katalysator minskar mottrycket i avgasröret och låter mer gas från motorn i en snabbare takt. Detta frigör utrymme i motorn för mer kall luft att komma in. Enligt uttömma tillverkaren borla, kommer detta att öka hästkrafter.
2

Ta intaget fabriken luften med ett högt flöde kall luftintag. Det här jobbet kan kompletteras med allmänna fordonsindustrin i din bakgård eller garage på bara en timme eller två. Enligt en oberoende studie som slutfördes av Camaro5.com ökade airaid kallt luftintaget utgången av 2010 Camaro med 16 hästkrafter.
3

Uppdatera Z28 dator med en dator tuner. Anslut den till OBD II diagnostiska porten sitter under instrumentbrädan och du kan ändra skift punkter, bränsle /luft förhållanden och även ändra motorns timing att öka hästkrafter. Enligt Auto Anything.com, kan du se en ökning på 33 hästkrafter eller mer med en handhållen mottagare.
4

Installera ett lustgas kit och öka din hästkrafter med 150 på ett lager Lt1 eller LS1 motor Enligt Go-Fast.org. Detta är den största hästkrafter vinst kan du få med en bolt-on kit. Tillsatsen av ett lustgas system komplicerat och professionell installation rekommenderas. Men om du är säker, kan det här jobbet göras med grundläggande fordonsindustrin verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95256.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.