Hur man installerar ett Pypes Dual Exhaust

Lägga till en anpassad avgassystem till din bil kan vara mycket givande. Det gör inte bara till ljudet av bilen, men kan också lägga till extra hästkrafter, vilket ger dig mer prestanda i processen. Dagens avgas kit kommer i en bult-tillsammans mode så att varje konsument kan installera dem hemma med handverktyg. I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Chevrolet Silverado och ett Pypes bolt-on dubbelt avgassystem, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Måttband
Märkpenna
Spray penetrerande olja
24-tums brytjärnet
Tigersåg
Metal skärblad
Pypes dubbelt avgassystem
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

lyfta fordonet, med hjälp av domkraft, och placera den på jack står. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

Reference instruktionerna med Pypes avgas kit för att avgöra var du måste skära fabriken avgaser. Använd måttband för att hitta den platsen, och sedan markera platsen med en märkpenna.
3

Montera kniven skärande bearbetning i tigersåg och skär beståndet avgaserna vid märket du gjorde i steg 2. Spraya genomträngande smörjmedel på galgar lager avgaser och bänd ut avgaserna från galgar, med 24-tums spett. Det kan vara lättare att skära lager avgaser i mindre delar, i vilket fall, kan du göra det med tigersåg.
4

Slide är en av de delar av slangen från Pypes satsen över axeln och skjut den över stock avgas slang. Skjut klämman som medföljer Pypes satsen över änden av slangen och dra åt den med 3/8-tums Ratchet och uttag. Upprepa denna process med den andra delen av slangen.
5

Skjut ljuddämparen i avgassystem hängare, med händerna, och skjut sedan ljuddämparen i de två rören från Pypes satsen och klamma dem, med hjälp av klämmorna ur satsen och 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95111.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.