Hur program jag en GM Remote Starter?

Ett populärt inslag på de flesta bilar som tillverkats sedan mitten av 1990-talet är det keyless inresa och fjärrstyrd start systemet, som har nästan blivit en standard på fordon. General Motors är bland de tillverkare som presenterar tekniken och tillåter användare att köpa systemet från generalagenten eller har det installerat eftermarknaden. Efter installationen är systemet utrustat med flera fjärrkontroller, där du enkelt kan programmera själv hemma. Instruktioner
1

Ange din GM fordon med tändningsnyckeln och Keyless fjärrkontroller som du vill programmera. Var noga med att stänga alla dörrar bakom dig, liksom stammen.
2

Sätt in nyckeln i tändningslåset och håll fliken låsknappen på förarsidans dörr.

3

Vrid nyckeln i tändningen till "On" läge och sedan tillbaka till läge "Av" två gånger. Gör detta i snabb följd medan du fortfarande håller låsa upp knappen på din dörr.
4

Släpp låsknappen när du vrider nyckeln tillbaka till läge "Av" den sista tiden och lyssna efter programmeringssekvensen svara genom att cykla dörrlås.
5

Håll både låset och låsa upp knapparna på fjärrkontrollen tills dörrarna svarar med att återigen cykla låsen.
6

Upprepa föregående steg för alla ytterligare fjärrkontroller. Gör detta inom 10 sekunder efter den sista fjärrkontrollen för att programmera dessa till systemet också.
7

Vrid nyckeln i tändningen tillbaka till "ON" för att avsluta programmeringen. Du kan sedan slå din bil av och testa dina fjärrkontroller för att använda dem omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83821.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.