Vätgas Boost Installation

Om du har köpt eller - ännu bättre - byggt din egen vätgas HHO (H2O) booster, kanske du tycker att det är dags att släppa in den och köra iväg, men du är inte riktigt där ännu. Medan den princip som väte boosters fungerar är ganska enkel (positiv kraft och mark går in, kommer vätgas ut), kan detaljerna i en korrekt installation vara lite sinnesrörelser för första timer. Vatten Reservoir Beslut

Före montering eller ledningsdragning någonting, måste du bestämma om du vill integrera en vattenreservoar. En medelstor vätgas booster kommer att använda ca 1 liter vatten varje 200 till 250 miles, mest väte boosters har en 1/2 gallon eller liter kapacitet. Detta innebär att om du har en 25-till-30 mil pendla, du kommer att behöva pop huven för att lägga till vatten minst en gång om dagen (med tanke på, naturligtvis, att man aldrig ska låta din cell sjunker under en tredjedel full). Du kommer att ha en 1 - eller 2-liters behållare. Detta nödvändiggör några ändringar av de traditionella fästpunkterna.
Montering av Cell

Vätgas boosters är inte särskilt små, så det kan vara svårt att passa in en i trånga gränserna för de flesta moderna motorrum. Många ägare re-lokalisera batteriet till stammen med hjälp av en 15-fots längd batterikabeln och en monteringssats. Detta skapar en viss öppen plats under huven där du vill placera din HHO booster (om du använder en fjärrkontroll pump-stil behållare), eller vattenbehållaren (om du använder en överliggande kopp systemet).

Om du använder ett allvar-matningssystem, montera väte booster så lite som möjligt. Vissa gillar att montera det bakom stötfångaren, medan andra föredrar fastsättning själva motorn. Det spelar egentligen ingen roll var du montera booster, så länge det inte är nära någon avgasvärme och erbjuder den rakaste möjliga skott för ditt vatten och väte luftledningar.
Montering av Reservoir

Gravity-matningssystem är enklast möjliga slag. De kräver bara en behållare, en vindruta-torkare fluidnivåsensorn, en 12-volts relä, en längd av 1/2-tums gummislang och en hobby-stil 12-volts DC vatten solenoid. För avlägsna pumpsystem foder, ersätta magnetventilen för en 12-volts vattenpump.

För ett allvar-matningssystem, montera behållaren högre än cellen, och lod vattnet solenoiden i linje. Anslut vätskesensor till reläet trigger terminalen, och solenoiden strömkällan till reläutgång. För pumpsystem, ersätta pumpen för vatten solenoiden och tråd allting på samma sätt.
Ledningar och generator

att utlösa din booster, kör en kabel från startmotorn solenoid (där tjocka, röda batterikabeln ansluts) till en 1985 Ford F-150 remote startsolenoid (eller en fjärr-mount startsolenoid gillar det). Anslut F-150 solenoid utgång till den positiva polen på din förstärkare och solenoiden avtryckaren till motorns bränslepump relä eller någon annan bytte strömkälla. Anslut booster s jordterminalen till motorblocket, och vätet booster ventilationsröret till motorns luftrenare eller spjällhuset.

HHO boosters kan placera en hel del påfrestningar på avgiftssystemet, så du kanske vill överväga uppgradera din generator till en högre-utenhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83931.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.