Hur man installerar Torque Box Stöder Från vilda ritter

Vridmomentet rutan på en Mustang är den del av chassit nära bakhjulen. Under hård acceleration, liksom den typ som inträffar under dragracing, kan momentbrytarna lådor flex från vridmomentet överförs till bakhjulen. Detta i sin tur kan skada vridmoment lådor. En lösning är att installera vilda ritter "Slaget Lådor, som består av förstärkningar för vridmomentet rutan området, vilket minimerar risken för vridmoment lådor skadade blir. Saker du behöver
Golv jack
Jack står X2
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Open slutade skiftnycklar
Borrmaskin
3/8 borr
Visa mer Instruktioner
1

Demontera baksätet. Detta drar helt enkelt ut ur bilen. Placera en domkraft under bakre delen av bilen och lyft den tillräckligt hög så att bakhjulen är igång och axeln är obelastad. Placera jackstands under bilen för att stödja det.
2

Lossa bulten kontroll armen och ta bort muttern. Lämna bulten installeras. Skjut Battle Box genom hålet i chassit nära där styrarmarna är belägna. Vrid förstärkning tills den passar genom hålet. När det skjuts genom hålet, vrid Battle Box så att hålet ställer upp med kontrollgruppen bulten.
3

Efter slaget Lådor har prov monteras, ta bort dem. Spraya måla dem med din favorit märke av färg för att förhindra dem från rost.
4

Låt färgen torka. Montera Slaget Lådor på båda sidor av bilen. Trä bulten kontroll armen genom hålet i striden rutan och sedan montera muttern. Dra inte åt muttern.
5

Borra de fyra 3/8 monteringshålen för stödplattoma genom brädorna på båda sidor av bilen med en borrmaskin. Använd bärplattorna som en mall för att avgöra var att borra hålen.
6

Inifrån bilen, dra mattan under baksätet upp ur vägen. Använd ett rakblad för att skrapa bort all ljuddämpning i området där du ska installera stödplåtarna.
7

Montera de övre stödplattoma genom att skjuta de bultar som medföljer genom hålen som borrades golvbrädan. Montera muttrarna och dra åt dem. Du kan behöva en extra person att arbeta på insidan av bilen för att dra åt muttern och bulten på stödplåtarna. Dra åt muttern på framsidan av den undre länkarm.
8

Svetsa stödplåtarna till golvbrädorna. Du kan också helt enkelt köra bilen till en ljuddämpare eller svetsverkstad och få dem svetsa stödplattorna på plats, vilket är en relativt snabbt jobb. Sätt tillbaka mattan och baksätet när plattorna har svetsats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96713.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.