Hur man gör 400 hästkrafter med en Chevy 327

Chevrolet 327 motorn var en 5,4-liters aluminium V8-motor som produceras och designad av General Motors 1964-2000. Stock versioner av 327 motorn kan göra allt från 210 till 275 hästkrafter, beroende på årsmodell och det fordon där de är installerade. Hästkrafter i alla gasdrivna motorer produceras genom förbränning, vilket kräver blandning av bränsle och luft. Öka antingen mängden bränsle eller mängden luft i varje cylinder i motorn ökar hästkrafter, och kan göras via eftermarknaden modifiering. Instruktioner
en

Öka flödet av luft in i motorn. Det enklaste sättet att åstadkomma detta är genom att ersätta General Motors luftintaget med en prestanda eftermarknad kallt luftintaget som möjliggör större luftflöde. Detta förfarande kan normalt fyllas på under en timme. För mindre kraftfulla versioner av Chevy 327 motor mer drastiska åtgärder kommer att behöva vidtas för att nå 400 hästkrafter. Lägga till en forcerad kit luft induktion kan öka hästkrafter med mer än 50 procent, men detta förfarande är kostsamt och tidskrävande. Installera en forcerad kit luftinduktion kräver att allvarliga strukturella modifieringar av motorn och bör endast prövas av en utbildad professionell.
2

öka flödet av luft ut ur motorn. Det finns två komponenter som påverkar flödet av luft som lämnar motorn, de sidhuvuden och avgaserna. Byte av en eller båda av dessa komponenter kommer att tillåta luft att lämna motorn mer fritt, vilket ökar tillgänglig motoreffekt. Byte av headers kräver användning av en motor lyftanordning, medan ersätter avgaserna förutsätter tillgång till undersidan av fordonet. Kontrollera med din lokala statliga regler innan du utför detta steg som vissa stater begränsar installation av eftermarknaden avgassystem på grund av ökningen av utsläpp som de orsakar.
3

Öka flödet av bränsle till motorn. Nyare fordon innehållande Chevy 327 motorn har ett elektroniskt bränsleinsprutningssystem som styrs av en dator ombord. Prestanda marker finns tillgängliga som modifierar fungerar den här datorn och orsaka bränsleinsprutarna att öka sitt bränsle produktion, vilket ökar tillgänglig hästkrafter. Ett annat alternativ är att installera en dikväveoxid insprutningssystem, som kan vara nödvändiga för att nå 400 hästkrafter i mindre kraftfulla versioner av 327. Lustgas system skjuter en viskning av lustgas, en kemisk förening, i bränsleledningen som tillfälligt ökar hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96140.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.