Hur man sätter på en stram Bakljus Nyans

Toning dina bakljus kommer att ställa bilen isär. Bakljus nyanser kan komplettera bilens färg eller matcha ett fönster färgton. När du bestämmer dig för en färg, kommer du att kunna tillämpa färgtonen med hjälp av en handfull husgeråd. Saker du behöver
Mini-eller handhållna gummiskrapa
Skummande fönsterputs
pappershanddukar
rakblad eller X-Acto kniv
Hårtork /värmepistol
Visa fler instruktioner
1

bespruta hela bakljus området, inklusive det omgivande området, med en skummande fönsterputsmedel.
2

Ta färgtonen från sin självhäftande baksida och spraya klibbiga sidan våt, med samma skummande fönsterputsmedel.
3

Placera nyans ovanpå bakljus område med den klibbiga sidan nedåt.
4

Wrap ett skrapan i en pappershandduk (för att undvika oavsiktliga repor) och gummiskrapa din nyans från mitten ut. Var noga med att skrapa bara platta områden för nu, undvika alla liftar runt kanterna.
5

Ställ hårtork eller värmepistol till den lägsta inställningen och hetta upp den upplyfta områdena runt kanten på bakljuset att mjuka upp och sträcka färgtonen materialet.
6

Spray färgtonen med skummande fönsterputsmedel och gummiskrapa hissar utåt. De kommer att fastna bättre eftersom materialet är nu följsam och kan följa kurvor bättre än tidigare.
7

Trim runt kanterna på bakljus nyans med ett rakblad eller X-Acto kniv, med början vid botten av ljuset och arbeta motsols.
8

Peel bort skrotstyckena långsamt, se till att inte dra papperslappar som fortfarande är knutna till partiet bifogas bakljus.
9

Spray nyansen filmen en gång till och värma den igen på låg försegla samtliga områden som skulle ha lyft under styckningen. Medan du värma nyans, gummiskrapa ut någon vätska eller luftbubblor, arbeta från mitten och utåt. Filmen kommer att fullt ut följa när du ständigt värma den med hårtork eller värmepistol.
10

Låt filmen att torka över natten. Gummiskrapa ut eventuella kvarvarande hissar och bubblor nästa dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83862.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.