VW Jetta Exhaust Tips

VW Jetta är en medelstor passagerare sedan byggts av Volkswagen AG, med huvudkontor i Wolfsburg, Tyskland. Den förälder marque är en av de mest kända auto märken i världen, och VW produkter jämför behändigt med en rad amerikanska och japanska små-och medelstora bilar på den amerikanska marknaden. Som ett resultat av djupet av VW: s produktlinje, tillbehörsdelar, inklusive eftermarknaden avgassystem tips, är lätt tillgängliga för en rad Volkswagen typer, inklusive Jetta och Jetta TDI. Autotech Sport Tuning

Autotech Sport Tuning i Mission Viejo, Kalifornien, tillverkar system prestanda avgassystem för Volkswagen produktlinje, inklusive Jetta och Jetta TDI. Företaget bygger också avgaser tillbehör, inklusive eftermarknaden tips kit allt från polerat rostfritt stål borstad aluminium konfigurationer. Kostnaderna varierar beroende på återförsäljare markeringar.

Autotech Sport Tuning29 JourneyAliso Viejo, CA 92.656.800-553-1055autotech.com Addera MBRP

MBRP i Huntsville , Ontario, Kanada, tillverkar system prestanda avgassystem för en rad bilmärken inklusive de som förknippas med Volkswagen AG. Tillsammans med kompletta system, tillverkar företaget även ett sortiment av eftermarknaden tips metallic avgaser kit, allt från koniska till valsade konfigurationer, i rostfritt stål och borstad finish aluminium. Dessa kit varierar i kostnad beroende på typ och återförsäljare uppmärkning.

MBRP Performance315 Gamla Ferguson Rd.Huntsville, Ontario P1H 2J2888-636-7223mbrp.com
Flowtech- Hooker

Flowtech-Hooker, en division av Holley Company, baserat i Aberdeen, Mississippi, säljer och producerar ett brett utbud av tillbehör komponenter för Volkswagen produktlinje, inklusive eftermarknaden byggsatser slutrör. Dessa produkter finns i flera utföranden, bland valsad aluminium, borstad krom och plana ytor. Beroende på modell och kit konfiguration slutkundskostnaderna varierar.

Flowtech-Hooker704 Highway 25 S.Aberdeen, MS 39.730.662-369-6153holley.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83974.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.