Hur Wire en Frontier Trailer

Nissan Frontier är en liten pickup kan bogsera lätta släpvagnar och små fordon. För att göra detta behöver du två saker: en dragkrok, och ett sätt att ansluta din Frontier bakljus till din släpvagn. För att göra det senare, behöver du en sele släpvagnskablage. Installera en sele släpvagnskablage låter dig koppla din Frontier till ett släp, som tar ca 30 minuter att göra på rätt sätt. Saker du behöver
Trailer kabelnät
Drill plåtskruv
buntband
Visa fler instruktioner
1

Ligg på rygg under Frontier stötfångare. Titta på passagerarsidan av sängen, på en vertikal tvärbalk, att lokalisera beståndet sele släpvagnskablage. Koppla ur selen med händerna.
2

Montera T-anslutningen på släpvagnen kabelnätet i båda halvorna av beståndet släpvagn sele med händerna. Hitta den vita ledningen med ringen terminalen på det. Sätt den självgängande skruven i mitten av ringen terminalen och använda borren för att installera skruven på ramen järnväg.
3

Hitta en monteringsplats för den svarta konverterare på trailer kabelstammen och dra tillbaka skyddsfilmen på montagelim. Stick omvandlaren rutan på din monteringsplats ordentligt.
4

Kör släpvagnen kontakten från selen till stötfångaren och fäst den med en buntband. Städa upp lösa ledningar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86706.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.