Konvertera en FWD Mini till en AWD

Om du vill lägga till lite punch till din Mini kan du konvertera din fyrhjulsdrift fordonet till en all-wheel drive. Detta är en arbetskrävande projekt som kräver lite skärning, svetsning och elarbeten. Men om du har gjort detta arbete i det förflutna och du har lust, kompetens och tid, kan du snart att köra runt i en Mini med ganska lite mer styrka och kraft. Saker du behöver
Transmission axlar
Front
Drivaxel
Exhaust
Bränsletank
Bakvagnsbrygga
Bakaxlar
E-bromskablarna
AWD Svänghjul
Visa fler instruktioner
1

Koppla loss e-bromskablarna och ta sedan bort FWD upphängningsaggregatet. Det är bäst och snabbast att avlägsna denna i ett stycke. Unbolt övre bärarmarna och de bakre armar från ramen. Koppla de låsningsfria bromsar sensorer ovanpå hjälpramen. Nu kopplar bromsledningarna.
2

Fyll det tomma utrymmet nu att FWD upphängningsaggregatet är borta med AWD komponenter. Montera AWD bensintanken med remmar i stället för bultar. Se till att du tar bort de FWD tank fästen. Bygg ett kabelnät som rymmer dubbla avsändare installationen av AWD tanken.
3

Montera AWD hjälpramen. Du måste skära i FWD kroppen att få skruvarna på rätt plats. När du har gjort detta, skjut de gamla FWD kör bultar ut och släppa i en AWD bult. Efter båda AWD bultar är på plats, höja AWD hjälpram på plats.
4

Montera drivaxel och AWD avgaser. Borra två nya fästen i tunneln som håller drivaxeln. Den bakre fästet är rätt framför bensintanken och det främre fästet är nära fronten av bilen. Fabricera ett extra fäste för montering framför bensintanken. Punktsvets dina fästen och bulta fast drivaxeln till den bakre differentialen och fäst sedan AWD avgaser. Avsluta projektet genom att byta din FWD transmission för AWD transmission och axlarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87657.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.