Hur man gör en cutlist för en subwoofer

En subwoofer är en högtalare mäts av dimension och volym används främst för återgivning av lågfrekventa ljud. Subwoofern box fungerar som dess hölje och måste vara lufttät för att fungera korrekt. Om du vill spara lite pengar, kan du bygga din egen baslåda. För detta behöver du en klippa lista (eller skiss) för att hjälpa dig att få exakta mätningar av din box. Saker du behöver
Pencil
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Kolla med en specialiserad programvara, samråda med subwoofer förpackningen, eller kontakta tillverkaren för att göra att dina åtgärder är lämpliga sådana. Cutlist Plus hjälper dig att avgöra om måtten är de rätta.
2

Använd en penna för att rita ett schema för din design. Du kommer att behöva representera toppen, två sidor, rygg, botten och framsidan av subwoofern rutan.
3

längden på topp, rygg, botten och front minst 1,5 inches mindre än den totala bredden på din subwoofer box. Detta är mycket viktigt eftersom de kommer att behöva fästas med användning av en stumfog mot sidorna som är ¾ inches i storlek. Till exempel, om måttet av din totala box mäter totalt 30 inches, måste du klippa delarna 28.5 inches lång.
4

Skriv mätningarna ned, och gå köpa din ved.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86195.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.