Dragkrok Installationsinstruktioner

Att åka på en resa med din släpvagn kan vara mycket roligt, och om du har rätt verktyg och know-how, installera en dragkrok är inte komplicerat. Förberedelse

Kontrollera att kroken är den rätta för fordonet och släpvagnen och se bruksanvisningen om du har det. Leta efter överblivna korrosion på skumt, och om det inte är i gott skick, inte använder den. Höj ditt fordon med ramper eller en lyftanordning och kontrollera att den är säkrad. Sätt klossar under hjulen för att hindra fordonet från att rulla.

Placera dragstången, stift och klipp löst på plats på skumt, och sätta det i stånd att kontrollera eventuella hinder eller för eventuell nödvändig ompositionering. Placera en sax domkraft eller en domkraft under skumt att hålla det på plats. Använd en C-klämma för att hålla hitch till ramen under uppgiften. Lossa eller flytta avgassystemet så att det inte kommer att störa ditt arbete. Du kan också behöva justera stötfångaren.
Monteringen påbörjas

Hitches är i allmänhet utformade för att passa hål som redan finns i fordonet. Om det finns ingen där, använd en borr för att skapa dessa hål. Bär skyddsglasögon medan du gör detta. För att säkerställa noggrannhet, använd hålen i hitch som referens. Medan borra hålen, körnare hålen innan borra en enkel pilot hål. Efter detta, använd rätt storlek borr för att skapa själva monterade hålet. Var noga med att inte borra i andra delar av fordonet under avsnittet där skumt ska installeras.

Lokalisera förstärkningsplattorna som följde skumt och använda instruktionsblad för att installera dem korrekt. Dessa går på specifika platser enligt modellen för att sprida belastningen jämnt till ramkanterna.
Finishing Installation

Rengör hålen för bultarna med WD-40. Scrub hålen med en stålborste. Använd årskurs 5 muttrar och bultar för att fästa skumt. Kontrollera att dragkroken är symmetriskt på fordonet innan skruvarna dras åt. Om inte, gör lämpliga justeringar.

Dra åt bultarna till vridmoment enligt instruktionerna. Säkerställ att metallen Hitch har fast kontakt med metallen delen av fordonet, men inte över-vridmoment. När du har bultarna på plats och ordentligt åtdragna, ta över ditt arbete en sista gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83732.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.