Hur du ändrar en bil horn

Vi använder det för att säga "Hej," att säga "Bye" och att säga "Se upp, kompis!" Det är hornet på ditt fordon --- redo att ge ett "Beep-beep!" genom att trycka på knappen. Så småningom, om du har din bil tillräckligt länge, måste du ha horn ersätts. Även om det inte tar en bilmekaniker för att utföra denna enkla uppgift, kunde ha en professionell förändring kosta hundratals dollar. Med några enkla steg kan du göra det själv. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
ersätter horn
Visa fler instruktioner
Hur du ändrar en bil horn
1

Kontrollera säkringarna för hornet. Om detta inte är en elektiv ersättare, kontrollera säkringarna kan spara tid och pengar att ersätta horn.
2

Koppla bort jordkabeln från batteriet. Jordledningen är den svarta kabeln sträcker sig från batteriet till ramen av fordonet.
3

Leta bilens signalhorn. Hornen finns under huven på en av tre ställen brukar: nära (nästan vidrör) bilens batteri, ovanför vänster eller höger hjul-bra eller nära grillen. Se till att byta horn, om eftermarknaden, kommer att passa in i din bil eftersom den gamla hornet gjorde. Om det nya hornet är betydligt större än den gamla hornet, kan du behöva hitta en annan monteringsplats.
4

Koppla bort strömförsörjningen från baksidan av hornet. Placera den sedan i utbyte horn.
5

Montera hornet till fordonet. Återigen, om du behöver hitta en annan plats, måste du inte bara fästa horn, måste du ta bort och byta ut hela fästet. Avlägsnandet av fästet kommer att kräva en skruvmejsel (typ varierar, oftast Phillips). Du kan också behöva förbereda mottagande hålen för återmontering.
6

Återanslut kabeln batteriets jordning. Test av signalhornet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95018.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.