Hur man installerar ett kit Trä Dash

Om morgonen enheten verkar vara lite tråkig, kanske bilens instrumentbräda måste livas upp lite. En trä dash kit kan installeras av en professionell, men genom att följa några enkla steg, kan man installera dash kit själva. Den prestation att installera kitet, plus de sparade dollar, kommer att ge en helt ny uppskattning medan du tittar på instrumentbrädan. Instruktioner
1

köpa ett kit trä streck. Kits är gjorda för anpassade passa specifika typ av bil, så se till att köpa rätt kit för modell och årsmodell på bilen.
2

Ta satsen ur lådan. Jämför satsen mot instrumentbrädan. Passformen ska vara exakt. Om inte, gå tillbaka satsen till affären och köpa rätt kit.
3

Blöt en handduk med tvättsprit. Torka instrumentbrädan där kitet kommer att tillämpas. Om området inte är väl rengjorda med alkoholen, kommer kitet ansökan fastnar inte.
4

stöd Place lim som medföljer satsen för att alla områden där dekal kommer att tillämpas.
5

Arbeta med en bit i taget. Ta bort röda uppbackning och noggrant tillämpas på avsett område. Jämna ut eventuella ringar eller bubblor genom att starta i mitten av klistermärken, applicera lika stort tryck till kanterna av klistermärke. Upprepa med resterande bitar.
6

Torka hela streck med polish när du är klar. Luta dig tillbaka och njut av bilens nya utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82900.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.