Hur Fit Mesh På ett bodykit

Body kit ersätter fabriken främre och bakre stötfångare på bilar så att de sticker ut från mängden. Vissa organ kit har öppningar som går med flödet av formen av satsen. Dessa öppningar bör ha någon typ av nät eller material bakom dem för att tillåta luften att strömma igenom, utan att stoppa buggar och annat skräp från att flyga in i kylaren eller andra delar. Du kan montera nät till ett bodykit om kroppen inte är installerad på bilen. Saker du behöver
Märkpenna material
Mesh eller kit
avbitare
plasthandskar
spackel
Härdare
Plast gummiskrapa
Visa fler instruktioner
1

lögn nedåt bodykit och placera nätmaterial på baksidan öppning av hålet. Använd markören för att markera mesh minst 2 inches utanför hålöppningen, lämnar 2 inches av extra nätmaterial runt öppningen.
2

Skär mesh med avbitare längs markeringarna du gjorde med markören. Placera dem över öppningarna för att se till att de passar och har 2-tums överhäng på alla sidor.
3

Scoop ut ca 1/2 kopp av spackel och blanda det med en krona -storlek mängd härdare. Blanda spackel med skrapan tills spackel och härdare är en solid färg och inte längre marmorerade.
4

Placera mesh bitarna över öppningarna och böj det extramaterial över sidorna av öppningen, från baksidan. Det behöver inte vara perfekt. Från framsidan av kroppen kit, bör du bara se gallerinsatsen och inte det extramaterial.
5

Spread spackel där mesh överlappning och bodykit möts. Fyllmedlet bör inte ses från framsidan av kroppen kit. Den fyllmedel används som lim och bör lämnas ifred för att torka i flera timmar när den har tillämpats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87656.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.