Hur man installerar Halo Lights på en 2001 Neon

Uppgradera din 2001 Dodge eller Plymouth Neon lager strålkastare till en Halo projektor strålkastare montering kan vara ett mycket tilltalande alternativ för att ge din bil en sportbil se ut som ursprungligen hittade bara på BMW-bilar. Halo lampor, även kallad Angel Eyes, är kallkatodrör kretsar monteras i strålkastaren montering. De är inte en ersättning på strålkastaren glödlampa inte heller lägga betydande belysning utan är ett tillägg till strålkastaren för mode och kan kopplas separat från strålkastaren glödlampa. Samt gloria lyser, kommer paketet innehålla en halogenlampa, som är inrymt i församlingen för att ge bättre fokus och reflektion på vägbanan. Saker du behöver
Halo projektor strålkastare montering
Tänger
Socket och förare
Wire strippor
eltejp
kontakt /snabba klämmor
Visa fler instruktioner
Headlight Demontering
1

Öppna huven på Neon och koppla loss minuskabeln från batteriet. Alla elektriska arbete på ett fordon ska börja med det här steget.
2

Koppla den elektriska anslutningen till strålkastaren.
3

Ta bort de två fasthållande skruvarna som fästa strålkastare montering på fordonet. Ställ åt sidan för att använda senare.
4

Lossa strålkastare församling från fordonet.
Installation av nya strålkastare montering
5

Montera nya halo pannlampan i neon och fäst med fabriksmonterade återhållande bultar du bort tidigare. Vissa strålkastare församlingar kommer med plug-in kablar. Om så är fallet gå direkt till steg 4.
6

Identifiera tråden som delar glödlampa blinkers finns i din strålkastare montering och slås på när din strålkastare switch dras ut halvvägs. Anslut de två röda strömkablarna till den med ett linlås eller snabb klämma. Dessa klämmor är det enklaste att använda och kräver inte skära i strömkällan tråden. Om det bara finns röda och vita trådar, kommer de röda trådarna vara kraftkällan och vita i jordkablar. Om det bara finns vita och svarta kablar, kommer de vita trådarna vara kraftkällan och svarta i jordkablar.
7

Anslut jordkablar till en bergvärmepump. Du kan använda den svarta kabeln jorda signalen lampan. Eftersom dessa är nu anslutna till rinnande ljus systemet halo cirkel lamporna fungerar utan de låga eller helljuset på.
8

Anslut den elektriska anslutningen till glödlampan. Om man inte kommer med monteringen kan du sätta din befintliga lampan i strålkastaren glödlampa facket.
9

Fäst den negativa kabeln på batteriet. Testa lamporna genom att först vrida på parkeringsljus, då glödlampan, för att bekräfta korrekt installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85750.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.