Hemlagad Jeep Toppar

Tillverka en hemmagjord Jeep topp tar lite fantasi och några grundläggande färdigheter sömnad . Bikini toppar är utformade för att fästa mellan störtbåge och den främre kanten av vindrutan . Välja ett tyg .

Valda tyget bör återspegla det faktum att Jeepar kan vara bullrig och blåsigt . En tung duk eller nylon tyg står upp till buffeting av vinden . Vattentät tyget för att förhindra att vatten från droppande genom att kabinen om fångad i ett regn storm . Mät bredden på tyget från varje störtbåge stolpen och från den främre kanten av vindrutan kanalen till störtbåge . En symaskin med # 90 eller # 100 nålar krävs.
Störtbåge Spännband

Sy tunga duk remmar och spännen i de bakre hörnen på tyget. Gör dessa remmar långa nog att svepa runt störtbåge där stödförbandet möter den vertikala stolpen och har tillräckligt att sätta in genom spännet .
Säkra framkanten .
< Br >

Köp en främre kanal vindrutan topp . Detta är en bit av aluminium med ett spår som vetter till framsidan av Jeep . Sy en tunn bit plast remsa in i den främre kanten på tyget bakåtvänt . Kanten på denna plastremsa kommer att passa in i den övre kanalen och behålla toppen. När de bakre remmarna spänns bandet ska passa tätt in i kanalen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86335.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.