Fordons Anpassning Lagar för Florida

Florida lagar om fordonet anpassning har två tydliga syften-att låta de bilentusiaster som vill visa upp egna fordon och gatastänger möjlighet att göra det i en trygg miljö, och att stoppa dem som skulle göra farliga ändringar fordon på gatan. Dessa lagar anger vilka ändringar som är lagliga, om böter för dem som ertappas med att köra ett fordon som har olagliga modifieringar. Street Rod /Customized Laws Fordon

Enligt webbplatsen för Sema Action Network, har Florida lagar på plats som specifikt identifierar anpassade bilar skapats för visning ändamål och framträdanden vid evenemang bil klubb /roadshows. Lagen definierar en "street rod" som en modifierad tillverkade fordon byggda före 1949 och ett "anpassat fordon" som en bil som är minst 25 år gammal och tillverkad efter 1948. Dessa fordon kan användas för begränsad körning, t.ex. till och från evenemang, och har särskild registrering och registreringsskyltar för att identifiera dem till polisen. Street stavar och anpassade fordon av denna typ är befriade från statliga inspektioner och utsläppsnormer, utrustning begränsningar och kan använda blå-dot bakljus.
Window Tinting förordningarna

Nej man kan modifiera fönstren i ett fordon i Florida för att ha en total reflektans av synligt ljus är större än 35 procent. Enligt webbplatsen för Florida senaten, du kan inte tona ett fönster på din bil så att den är icke-transparent, ändrar fönstrets färg, förändrar sin reflektionsförmåga eller göra någon annan modifiering som tar fönstrets färgton bortom 35 procent gränsen. Underlåtenhet att efterkomma denna lag är en primär brott i Florida, vilket innebär en polis kan dra dig över om han tror dina fönster ändringar i icke-överensstämmelse med fordonet koden.
Vindruta Krav

Dekaler eller någon annan modifiering som skymmer sikten från vindrutan är inte tillåtna i Florida förutom de placerade där som en del av kraven statlig tillsyn. Det enda undantaget från denna regel gäller för solavskärmning remsa längs den övre delen av vindrutan som installeras av biltillverkare. Du är också skyldig enligt lag att ha vindrutetorkare korrekt installerad på fordonet.
Lamp Modification Lagar

Florida upprätthåller lagarna i sitt fordon kod som endast tillåter vissa färger lampor som ska användas för vissa funktioner som utförs av fordonet. Framlyktor och reflektorer får endast lysa eller spegla en gul färg och bakre clearance ljus kan endast skina ett rött ljus. Bromsljus och signalljus vid den bakre delen av fordonet kan vara röd, gul eller gul. Ljus över fordonets registreringsskylt kan vara vit. Inga andra färger lyser kan användas om bilen är avsedd att köras på någon väg i Florida.
Fordonsbuller

Fordon är skyldiga att uppfylla vissa bullerkrav. Du har inte rätt att göra ändringar i fordonets ljuddämparen eller motorn om dessa ändringar tar ett fordons ljudnivå under dessa vedertagna normer. För vagnar byggda efter 1979, får buller inte överstiga 86-90 decibel i alla 50-fots riktning medan fordonet är i drift. Buller standarder för fordon byggda före detta datum kan gå så lågt som 82 decibel beroende på bilens hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84228.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.