Hur man installerar en 7-polig kontakt på en 2007 Ford F150

A 2007 Ford F150 är en kapabel bogsering av ett fordon när det är rätt utrustad. En nödvändig del är släpvagnens elektriska kontaktdonet. A 7-polig kontakt befogenheter signal, broms, positionsljus och backljus samt elektrisk broms och batteri. Dessa system är enligt lag skyldiga att färdas på allmänna vägar. Ett fordon där du installerar en 7-polig kontakt skall vara utrustade med en broms controller, som avgör hur mycket bromskraft att ansöka till släpet. Anslutning av 7-vägs sele till bilens elsystem är lätt när du hittar kontakten. Saker du behöver: Begagnad Ford ersätter Tow Harness Package Ledningar, 7-vägs
Monteringsfäste
plåtskruv
Drill
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner

1

Fäst fästet för bilens stötfångare genom att vrida två självgängande skruvar genom fästet och in i botten av stötfångaren med en borr. Sätt den 7
2

-polig kontakt inuti fästet och fäst den med de medföljande skruvar och muttrar.
3

bort reservdäcket på fordonet genom att följa instruktionerna i bruksanvisningen.

4

Titta upp i den bakre delen av fordonet vid förarsidan ramskena. Beståndet kablage för släp-paketet kommer att ligga där. Om det är leder till en 4-polig kontakt, koppla loss den med en skruvmejsel för att bända upp låset och dra isär.
5

Anslut 7-vägs kabelnätet kontakt till bilens släp kabelnät genom att snäppa de båda anslutningarna ihop.
6

bort marken skruven bredvid selen på ramen järnväg och fäst den vita kabeln från 7-polig kontakt under den och dra åt skruven.

7

Anslut den andra änden av kabelnätet till baksidan av 7-polig kontakt. De kommer att glida ihop och låses på plats.
8

Öppna huven på F150 och ta av locket till huvudsäkringen panelen. Installera säkringar anges på eftermarknaden släpvagnskablage kit till rätt platser i gruppcentralen. Din bruksanvisning kommer att förklara vilken säkring platser driva släpvagnskablage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86564.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.