Hur man installerar Motorcykel avgassystem Wrap

Motorcykel avgaser wrap är gjord av en speciell isolerande väv. Genom att isolera avgasrören i motorn, låter avgaserna wrap varm luft att röra sig mer fritt genom rören, vilket innebär att motorn kan flytta mer luft vid en given tidpunkt, effektivt öka acceleration och lägre eldkraft. Motorcykel avgaser wrap är relativt billig med tanke på dess effektivitet och är lätt att installera hemma. Spara tid och pengar över att ha ditt avgassystem omlindad av din lokala mekaniker genom att göra det själv. Saker du behöver
Exhaust wrap
Bucket
Steel slangklämmor
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Ställ din motorcykel på sin cykelställ eller centrum står i en öppen arbetsplats. Om motorcykeln har körts nyligen, låt den svalna innan snarare än att riskera att bli bränd under inslagningen processen. Fyll en hink med rumstempererat vatten och placera den i närheten av motorcykeln.
2

Rulla ut avgaserna wrap och dränka den i hink med vatten för att mätta den. Använda våta avgaser wrap gör att du kan linda den tätare runt kromade avgasrören. Börja linda det första röret där det kommer ut ur topplocket. Dra wrap så tätt som möjligt utan att det glider, och överlappa wrap med ungefär halva dess bredd.
3

Fortsätt linda avgasrören hårt tills du når slutet av röret. Gör ett diagonalt snitt i wrap med saxen så som till slut inslagning rent mot slutet av röret.
4

Använd en klämma stål slang för att säkra änden av omslaget till avgasröret. Dra åt klämman ordentligt för att säkerställa att omslaget inte glider eller riva upp.
5

Wrap det andra avgasröret på samma sätt som den första. När du är klar omslag, slå på motorcykeln och låt den gå på tomgång i 15 till 20 minuter för att torka wrap. Det kommer att ånga kommer från avgaserna wrap som avgaserna värmer upp. Detta är inget att oroa sig för. så snart ångan stannar, ska wrap vara torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84582.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.