Hur till Mount Willmore Nerf Bars

Willmore Industries erbjuder ett brett utbud av yttre tillbehör för lastbilar och stadsjeepar. Några av företagets mest populära tillbehör är i sitt omfattande sortiment av Nerf Bars. Med en timmes investerat tid, kan vem som helst som har ett minimum av mekanisk aptitude uppgradera sin lastbil eller SUV med en uppsättning av Willmore Nerf Bars. Barerna erbjuder lagt estetik, funktionalitet och värde till lastbil eller SUV. Varje uppsättning av Willmore Nerf Bars kommer med all hårdvara som krävs för att montera Nerf Bars, utan att behöva borra. Saker du behöver
Ordet jack
4 pallbockar
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Jack upp till vänster i din lastbil eller SUV med domkraft tills det är tillräckligt högt för två av pallbockar, satt på sin högsta inställning, att sitta under vänstra ramen järnväg. Placera domkraften under ramen och sänk lastbil eller SUV på läktaren med domkraft. Flytta domkraft bort från fordonet.
2

Placera två andra jack står vid sidan den vänstra rambalken, placerad 10 inches utåt från ramen. Lyft den vänstra Willmore Nerf Bar på dessa två pallbockar, med fästena lutade mot ramen på din lastbil eller SUV.
3

Skjut monteringsbultarna genom skruvhål på Willmore Nerf Bars i den vänstra ramen skenan tills den gängade änden sticker ut från insidan av ramen. Dra åt fästskruvarna på bultarna med en socket set.
4

Flytta två pallbockar ifrån Willmore Nerf Bar hand. Lyft den vänstra sidan av din lastbil eller SUV utanför de andra två pallbockar, flytta dem står borta från fordonet och sedan sänka den till marken.
5

Flytta domkraft runt till höger av din lastbil eller SUV och upprepa de första fyra stegen för att installera den högra Willmore Nerf Bar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86057.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.