Felsökning tändningslåset på en Dodge

Som de flesta fordon runt om i världen , är Dodge fordon utrustade med enkla tändning cylindrar som används med tändningsnyckeln . Medan dessa cylindrar används ofta helt enkelt att sätta fordonet på , kan de misslyckas med att fungera för ett antal skäl . Om din nyckel fastnar i cylindern , eller om cylindern vägrar att vända med din nyckel , kan du felsöka växeln med ett antal enkla metoder . Instruktioner
1

Kontrollera ditt fordon är i parken innan du gör något annat . Om din bil inte är i " Park ", du kanske inte kan ta bort eller vrida om nyckeln . Du kan också se till att hjulen inte sitter fast i en besvärlig situation genom att rycka i ratten hårt i båda riktningarna för att räta ut däcken .
2

Spray din nyckel och cylinder med ett smörjmedel för att försöka att ta bort eller vrida om nyckeln med mindre friktion på systemet .
3

Vänta 10 minuter innan du slår på nyckeln om det inte går att slå . Det kan vägra att starta på grund av statisk elektricitet från dina kläder , och du kan försöka igen om några minuter .
4

Pop off instrumentbrädan paneler runt tändningen cylindern med hjälp av en flat , såsom en kniv eller skruvmejsel . Ta bort eventuella hinder som står i vägen för nyckeln från svarvning eller hindrar dig från att sätta in nyckeln hela vägen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85992.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.