Hur man installerar ett Sissy Seat & Bagageställ På ett Honda Rebel 250

Det är lätt att installera en sissy sits och pakethållare på en Honda Rebel 250, och detta är en ganska vanlig typ av modifikation för motorcyklar som används för längre distans ridning . Tricket är att hitta rätt typ av kit eftersom sissy barer finns i en mängd olika former och former. Du kan kan köpa en sissy sits och pakethållare kit på specialitet butiker och online-återförsäljare, och installera det kräver bara vanliga butik verktyg. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Sissy sits och pakethållare kit
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på ett säkert och plan yta, och engagera centralstödet. Öppna sissy sits och pakethållare kit och samla allt material som ingår i lådan. En installationsmanual medföljer varje sats.
2

Montera fästen först. För en Honda Rebel 250 är konsolerna installerade på sidoskenorna nära den bakre stänkskärmen, och är fästa till kroppen av cykeln av två bultar på varje sida. Fäst konsolerna genom att dra åt skruvarna med en hylsnyckel.
3

Placera sissy bar på insidan av fästen. Sätt dess montering bult från utsidan av fästet, och rikta in det mot hålen på slutet av sissy bar. Upprepa proceduren på den andra sidan av motorcykeln.
4

Har en vän att hålla sissy bar medan du installerar pakethållare på sissy bar och stolsryggen. Passa pakethållaren hål med dem på insidan av sissy bar ram. Montera gallret så att dess hål går över bultarna på sissy bar och sätt i krom spacer. Fäst ekollon muttern och dra åt den med en hylsnyckel. Upprepa proceduren på den andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87032.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.