1974 Bronco släpvagnskablage

Att dra en släpvagn med din 1974 Ford Bronco måste du ha en dragkrok och en släpvagn kabelnät. Ledningsnätet ger ström till vagnens bromsar, signal-och positionsljus. Dessa lampor är skyldig av Department of Transportation för resor på allmänna vägar. De mildra också den ökade risken för släp genom att ge andra förare med visuella indikatorer på din storlek, riktning och möjlighet att hejda. Installera en 4-vägs släpvagn sele kan göras med några vanliga verktyg. Saker du behöver
Skruvmejsel
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer instruktioner
1

Öppna den bakre luckan och, med en skruvmejsel, ta bort skruvarna som fixerar bakljusen till Bronco. Ta bort ljusen från sina hålor och lossa kabelstammen.
2

Vänd dig Bronco tändning till "Power On"-läge utan att starta motorn. Slå på vänster blinkers.
3

Fäst alligator klipp från 12-volts testlampa till en ren del av metall nära vänster-sväng ljus. Använda testet ljusets sond, kontrollera varje anslutning i kabelnätet för strömkabeln till vänster-blinkers. När testet tänds och blinkar, har det funnit den rätta tråden. Upprepa detta steg för att hitta strömkablarna för höger blinkers och positionsljus.
4

Anslut 4-vägs sele gula tråd till tråden för vänster blinkers med en scotch låsanslutning. Placera en tråd i varje spår och stänga grinden. Anslut sele gröna tråd till tråd för höger blinkers, den bruna ledningen till positionsljus och vita kabeln till någon svart tråd (jord) på selen.
5

Linda anslutningarna i eltejp för att ge ytterligare skydd.
6

Fäst de lösa trådarna till kroppen av Bronco med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86908.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.