Hur man installerar ett ljus på en Autometer Tach

Den amerikanska tillverkaren Autometer tillverkar högkvalitativa bil mätare som hjälper bilentusiaster mer noggrant övervaka sina fordon "motorprestanda. I fallet med varvräknare, som räknar antalet varv motorn gör när du kör, är skift ljus införlivas ofta att blinka när en viss RPM (varv per minut) uppnås för att meddela föraren att växla innan skadan är skedd till motorn. Sådana lampor kan också hjälpa tävlingsförare uppnå bättre varvtider genom att trycka på motorn till dess gränser. Saker du behöver
Skruvmejsel varvräknare
Autometer och skift ljus
avbitare /strippor
Extra kabel (tillval) katalog eltejp
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa terminalen på bilens batteri för att förhindra skador på några säkringar när du ansluter skift ljus.
2

Montera skift ljus till en synlig yta på instrumentbrädan eller på varvräknare själv som du vill. Linsen av ljuset ska riktas mot förarens ögon, så att det blir tydligt när den blinkar. Separera de tre trådar som kommer ut på baksidan av skift ljus
3

. Det bör finnas en röd strömkabeln, en svart negativ tråd och en grön signal tråd utskjutande från lätta höljet.
4

Anslut den svarta negativa kabeln till någon metallyta som är ansluten till bilens chassi. Denna tråd kan också anslutas till andra kända negativa ledningar i närheten av ljuset installationen.
5

Anslut den röda positiva strömkabeln till en annan positiv tråd som får ström endast när tändningen är påslagen . I detta fall, skarva ihop den röda positiva kabeln skift ljus med strömkabeln till varvräknare, så att den bara får ström när motorn är igång, förhindrar skador på batteriet. Skala änden av tråden och anslut den med varvräknare strömkabeln då säkert täcka platsen av skarven med eltejp.
6

Kör en längd av tråd från den gröna signalen ståltråd på baksidan av skifta ljus genom brandväggen i motorrummet och anslut den till den negativa polen på tändspolen på icke-Insprutningsbilar, eller till tackometersignalen terminal på elektronisk tändning styrbox på bränsleinsprutade modeller.
7

Ställ växlingspunktprofil på baksidan av skift ljus, anslut den negativa batteripolen, starta bilen och testa för funktionalitet genom att varva med motorn till denna punkt och titta på blixten när den är nådd.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87404.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.