Hur man reparerar Dodge Remote Lås

Dodge nyckellösa system presenteras på de flesta fordon från tillverkaren, över en mängd olika år och modeller. Dessa fjärrkontroller används för att styra dina dörrlås, ditt överfallslarm och din trunk release, och är ofta kopplade till din nyckelring. Om fjärrkontrollen slutar fungera för din Dodge, kan du reparera den och få den programmerad igen på bara några minuter från din förarsätet. Instruktioner
1

Bänd upp din fjärrkontroll fallet med en platt blad som en kniv eller platt skruvmejsel. Kör bladet längs kanterna på målet och bända upp den på ett ställe.
2

märke till platsen och positionen av batteriet inuti fjärrkontrollen och köpa ett batteri som är kompatibelt med din fjärrkontroll varumärke. Addera 3

Placera det nya batteriet på samma plats som den gamla och återförsluta fjärrkontrollen fallet genom att snäppa ihop.
4

Ange din bil med fjärrkontrollen och din tändningsnyckeln. Stäng alla dörrar bakom dig och fäst förarens bälte sidotoft.
5

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till "On" läge.
6 < p> Håll Lås-knappen på fjärrkontrollen i fyra sekunder, och sedan tryck och håll Panik knapp medan du fortfarande håller Lås. Håll båda knapparna samtidigt i en sekund och släpp sedan.
7

Vänta ett klockspel som ljuder i bilen och sedan trycka på och släppa låset och lås knapparna på fjärrkontrollen samtidigt. Vänta annan ringklockan för att ange att fjärrkontrollen framgångsrikt har programmerats och vrid tändningsnyckeln tillbaka till "Off".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85827.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.