Hur du ansluter lufthornen till Cars

Bil entusiaster ibland installera luft horn i sina bilar för att producera en mycket större och rundare ljud än fabriken horn. Air horn kommer oftast i grupper om två eller tre horn, tillsammans med en kompressor som skickar luft till hornen, ge dem sitt sound. Innan du börjar installera horn i din bil, fundera på var du kommer att placera kompressorn och hornen själva. Saker du behöver
Amp säkringar
Air horn monteringssats
Lödkolv
Elektrisk tråd
eltejp
Flatstiftsbygel
Wrench
Drill

Visa fler instruktioner
1

prop öppna huven på din bil. Koppla bort den negativa batteripolen genom att lossa batteriets terminal kabeln med en skiftnyckel.
2

Montera kompressor på en fender eller brandvägg med installationen satsens bultar. Använd en skiftnyckel för att dra åt bultarna. Beroende på kit, kan du behöva borra ett hål (er) genom en förstärkning spåret.
3

Anslut den varma tråden från den ursprungliga hornet till kompressor med lödfritt kontakter. Anslut jordledningen i luften kompressorn bredvid den varma tråden.
4

Montera lufthornen utanför motorrummet pekade på en nedåtgående vinkel så de olika motorkomponenter inte dämpa inte ljudet. Efter avlägsnande av OEM horn, bolt slitsade fästet från monteringssatsen i utrymmet lämnas vid hornen. Du kan installera en tredje horn genom huven frigöringsspaken mount men endast efter att först ta bort en bult från fästet.
5

Fäst kompressor till stänkskärm eller brandväggen och köra slangen från kompressorn till horn. Fäst slangen till kabelnät med nylon band. Byt fabriken 10-amp horn säkring med en 15-amp säkring. Test av signalhornet för att se till att den fungerar. Om inte, gå tillbaka och kontrollera ledningarna och säkringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85594.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.