Hur man installerar en Vinyl Tint

Vill du ha en slankare rida? Känner du dig utsatt för världen i din bil? Är solen bara för jäkla ljust? Flera färgton alternativ är tillgängliga för bilägare som vill minska ljusstyrkan och öka integriteten. Vinyl nyans kan vara rätt för gör-det-själv sinnad individ på en budget. Korrekt installation är avgörande, eftersom vinyl nyans kan varp och skala om du installerar nyansen felaktigt. Saker du behöver
plast applikator kort
Diskmedel
Sprayflaska
Razor eller X-Acto kniv
Sugskrapa
Pappershanddukar
Värmepistol eller hårtork

Visa fler instruktioner
1

Tillsätt 10 droppar diskmedel i sprayflaska och fyll flaskan med vatten. Skaka för att blanda.
2

Mät bredden på fönstrets yta. Rulla ut vinylfilmen och skär den till bredden av fönstret.
3

Tape tillbaka eller ta bort filten förslaget vakt kantar fönstret. Spraya tvållösning på fönstret och använda ett rakblad att skrapa ytan ren. Använd en gummiskrapa för att torka bort överflödigt skräp.
4

Placera vinyl nyans på utsidan av fönstret. Trace konturen av fönster med hjälp av en X-Acto kniv eller rakblad för att avlägsna eventuellt överskott av vinyl nyans.
5

Låt vinyl färgton på utsidan av fönstret och skala bort plastfodret under sprutning vinyl ytan med vatten. Ta försiktigt bort vinyl färgton från utsidan av fönstret och placera den våta sidan på insidan av fönstret.
6

Torka stora fickor av vätska och luftbubblor mot kanten av fodret. Använd en pappershandduk för att torka bort överflödig vätska.
7

Mjuka upp vinylen med en värmepistol. Släta ut eventuella bubblor eller veck som använder plast applikator kort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87405.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.